პროდუქცია

აპლიკაციები

FAQ

კონტაქტი
 
რძის პასტერიზატორი, მცირე მოცულობის რძის პასტერიზატორი
რძის პასტერიზატორი ფართოდ გამოიყენება რძის, იოგურტის, წვენების წარმოებებში. დანადგარი ერთმანეთში აზავებს ორიგინალურ პროდუქტსა და დამატებით ნედლეულს. ახორციელებს პროდუქტების იდენტიფიკაციას, ფერის შეფასებას, ასტაბილურებს და ემულსიფიცირებას უკეთებს დამატებით ნედლეულს,  ფართოდ გამოიყენება სევე ახალი პროდუქციის დანერგვის პროცესში.
მცირე მოცულობის რძის პასტერიზატორი სრულად ასრულებს პასტერიზებული პროდუქციის ინდუსტრიალიზაციის სტატუსს. დანადგარი მოიცავს შემდეგ პროცედურებს: გაცხელება, სტერილიზაცია, ემულსიფიცირება, გაციება, რის შემდეგაც მიღებული პასტერიზებული პროდუქტი მომხმარებლისთვის ხდება ჯანმრთელი და უსაფრთხო.
დირექტორია
რძის პასტერიზატორი
რძის პასტერიზატორის სტრუქტურა
რძის პასტერიზატორის გამოყენება
რძის პასტერიზატორის ტექნიკური პარამეტრები
რძის პასტერიზატორის სადემონსტრაციო სურათები
რძის პასტერიზატორი
 
 
გარკვეულ დიაპაზონში, თუ ტემპერატურა დაბალია ბაქტერიები ნელა მრავლდებიან, თუ ტემპერატურა მაღალია,
მაშინ ბაქტერიები სწრაფად მრავლდებიან, ხოლო თუ ტემპერატურა ძალიან მაღალია, ბაქტერიები კვდებიან.
სხვადასხვა ბაქტერიებს გააჩნიათ ნამატის შესაბამისი დამოკიდებულება ტემპერატურის მიმართ და
რეზისტენტულობა გაცხელება-გაციება პროცესის მიმართ. პასტერიზაციის პროცესის დროს ხორციელდება
პათოგენის რეზისტენტულობისთვის არასასურველი ტემპერატურისა და დროის გარკვეულ ინტერვალში ამ
ტემპერატურის შენარჩუნების გზით  დაიხოცოს ყველა მავნე ბაქტერია.
რძის პასტერიზატორის გამოყენება
 
რძის პასტერიზატორის სტრუქტურა
 
 
1. რძის პასტერიზატორს აქვს გაცხელების ორი მეთოდი: ორთქლითა ან ელექტროენერგიით გაცხელება.
2. დანადგარისთვის დამახასიათებელია: სტერილიზაციის ეფექტურობა, ხმაურის დაბალი დონე, სიჩქარის
რეგულირება, გამძლეობა, უსაფრთხოება და საიმედოობა. სტერილიზაციის შემდეგ შესაძლებელია
პასტერიზებული პროდუქტის დალევაც და სახლში შენახვაც. თუ მაღაზიაში პროდუქტი მაცივარში ინახება,
გაუყიდავი რძისგან შეიძლება იოგურტის, ნაყინის, რძის კოქტეილის და სხვა ნუგბარის დამზადება.
რძის პასტერიზატორის ტექნიკური მახასიათებლები
 
ტევადობა (ლიტრი)
100
გაცხელების სინძლავრი (კვტ)
9,0
ცენტრიფუგული ძრავის სიმძლავრე (კვტ)
0,55
ცილინდრის დიამეტრი (მმ)
ϕ500
ავტომატური ტემპერატურა
კი
განგაშის ავტომატური სიგნალი
კი
რეზერვუარის საჰაერო კლაპანი
კი
ერთიანი მინის სანათი
კი
შესარევი ტანკის მოცულობა (ლიტრი)
40
ავტოსინქრონიზაცია (Self-clocking)
კი
არაპირდაპირი ციკლი (Indirect-cycle)
კი
CIP (cast-iron pipe) leaning ball
კი
რძის პასტერიზატორის სადემონსტრაციო სურათები
 
 
ჩვენი მისამართი: თბილისი 0160, სულხან ცინცაძის ქუჩა 28,
ტელ:
+995 568 410929,  +995 595 771344
E-mail: foodimpex2002@mail.ru